HTML

Non est volentis

Politika. Gazdaság. Minden, ami Magyarországgal kapcsolatban eszembe jut.

Friss topikok

  • eMeL: A liberalizmus nem hallt meg, csak utakat keres. Ugyanis győzött. Mindenki aki másnak vallja magát... (2010.09.02. 09:53) A liberalizmus meghalt.
  • eMeL: 2010. szeptembere. Nagy időugrás. Ovinak sikerült. Kétharmad, tömegtámogatás, elfoglalta az össze... (2010.09.02. 09:46) Tóta W. Árpád rögeszmék fogságában...?
  • Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Ez a kis elpilledés teljesen érthető, hiszen késő estig válságkezeltek. (2009.10.11. 11:46) Végre! Megérkezett!
  • jaegtoer: Szia NonEst! Tanujjjá!Tanujjjá! Tanujjjá! De legjobb, ha eccerűjen tucc minden vizsgakérdésre v... (2009.05.22. 21:57) Magyar messiások
  • Dr. simonmondja.: Én már több hete emésztem, Nonest. És én is azt hittem előtte, hogy ez a jegybank feladata. De ha ... (2009.02.17. 06:33) Ennyi kész vége? Ezentúl így fogunk élni?

Linkblog

2008.12.05. 17:09 twa_reakcio

23 millió román munkavállaló

Ma van a 23 millió román munkavállaló napja.

Négy éve hatalmas veszély fenyegette Magyarországot, amit szerencsére a demokrata és hazafi államférfi, Gyurcsány Ferenc sikeresen elhárított. Hálás szívvel gondolnak rá a határon innen és túl, hisz' oly nagy szolgálatot tett ezzel hazánknak.

"A mi stábunk az, amely szembefordítja az MSZP-t és Medgyessyt az Orbán-Nastase-paktummal. Amikor kiderül, mi van a paktumban, hogy korlátozásmentesen próbál valamennyi román állampolgárnak munkavállalási lehetőséget biztosítani, akkor ott egy hosszú vitában meggyőzzük önmagunkat arról, hogy ezt meg kell támadni. Meg kell támadni, függetlenül attól, hogy Kovács az előző este rábólintott. (...) Odahívtuk Medgyessyt, hogy forduljon szembe az eddig képviselt állásponttal. Nagy nehezen meggyőztük erről, s a végén - még nehezebben - Kovács is beadja a derekát. "

Debreczeni József: Az új miniszterelnök

 

 

 




 

Szólj hozzá!

Címkék: trianon gyurcsány demokrata ferenc december 5 hazaszeretet kettős állampolgárság határon túli magyarok hazafi


A bejegyzés trackback címe:

https://twareakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr66806201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása